Ons centrum voor leven met en na kanker is volledig afhankelijk van fondsenwerving. We ontvangen geen subsidie, alleen de salarissen van de coordinatoren worden door KWF gesponsord. Er is dus geld nodig om onze activiteiten te kunnen voortzetten en uitbreiden.

Van 7-12 november a.s. organiseren we de Poppy’s actieweek met als doel minimaal 15.000 euro in te zamelen.  Vrijwilligers, gasten en ondernemers komen in actie voor Poppy’s. Op woensdag 8 november om 11.00 uur geven de vijf burgemeester van onze regio: Dongen, Drimmelen, Gilze Rijen, Geertruidenberg en Oosterhout het startschot voor deze actieweek. We nodigen je van harte uit om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn.

Verdubbelaar

Het Nationaal Fonds tegen Kanker zal alle donaties verdubbelen met een maximum bedrag van 10.000 euro!!!

Doe mee! We kunnen het niet alleen en daarom vragen we alle gasten, vrijwilligers en ondernemers uit de regio om ons te helpen. Hoe kun je meedoen? Bedenk welke actie jij gaat voeren. Op de online actiepagina kun je heel eenvoudig zelf een actie aanmaken. Je kunt bijvoorbeeld een collecte doen in je netwerk via Whatsapp en social media. Of je kunt je laten sponsoren bij wandelen of fietsen, taarten bakken, lege flessen inzamelen, een dienst aanbieden, of een donatie doen …. Alles is mogelijk en alle donaties lopen centraal via de actiepagina. Kijk voor meer informatie op: https://acties.tegenkanker.nl/project/poppy-s-in-actie Je kunt nu al een actie aanmaken en starten. Vergeet niet de actie te delen met je netwerk en je eigen motivatie te vermelden!

Word lid van de Club van 100

Ondernemers kunnen lid worden van de Club van 100. Bedrijven die lid worden doneren minimaal 500 euro per jaar gedurende minimaal drie jaar.  Op 8 november vragen we ondernemers uit de regio om collega ondernemers te bellen met de vraag of zij willen toetreden tot de Club van 100. Immers ook ondernemers hebben te maken met kanker. Een medewerker kan ziek worden, of een van zijn naasten. Dat heeft impact op de werkvloer. Ook voor ondernemers kan Poppy’s dan iets betekenen. Poppy’s kan contact zoeken met de medewerker of diens naasten en de werkgevers ondersteunen en adviseren over hoe zij hiermee om kunnen gaan en waar ze informatie en advies kunnen inwinnen.