Borsten kwijt, baan kwijt, maar wel een fiets en een missie!
Met dat indrukwekkende statement is Evelien van der Werff op 25 mei jl. in Zwolle op de fiets gestapt voor een fietstocht langs alle 75 inloophuizen in Nederland. Ze zal nu ongeveer op de helft zijn.

Aanstaande dinsdag 15 juni om 14.30 uur verschijnt Evelien in Oosterhout bij ons inloophuis. We zullen haar samen met de mensen die vanuit Breda met haar meefietsen hartelijk ontvangen. Na een korte rondleiding rijdt zij door naar Willemsen Sport, waar bij de tennisbanen een uitgebreidere ontvangst is. Voor belangstellenden en meefietsers is er een workout door een van de trainsters.

De overnachting van Evelien is gesponsored door Villa BBB. Zij hebben een van de suites in hun mooie Bed & Breakfast beschikbaar gesteld.

Burgemeester Mark Buijs heeft bemoedigende woorden voor Evelien…

Zo ook René van Bijnen…

Prins carnaval Paul Oudenhooven…

wielrenster Minke Slingerland-van Dongen…

en hockeyster Malou Pheninckx sluit de rij van videoboodschappen.

Woensdagochtend 16 juni fietst Evelien in gezelschap van vrijwilligers en gasten van inloophuis Poppy’s naar het volgende inloophuis: in Gorinchem.

Verdere informatie op de website van het KWF:
https://acties.kwf.nl/fundraisers/evelienwerff/huisinactie
En ook op haar eigen website is veel informatie te vinden.
Evelien is zelfs live te volgen: https://ridewithgps.com/users/3659545/live_log

Als je mee wilt doen met de workout op dinsdagmiddag of met het meefietsen op woensdagochtend, neem dan contact op met onze Anita Voermans: avoermans@inloophuispoppys.nl