Datum/Tijd
22/10/2018
20:00 - 21:00

Locatie
Inloophuis Poppy's

Categorieën


Je bent een gelukkige moeder van jonge kinderen en je staat midden in het leven. Je hebt een baan, gezellige vrienden en je geniet elke dag. Dan opeens staat alles even helemaal stil. Geheel onverwacht kom je erachter dat je ziek bent. Iets wat je totaal niet had zien aankomen.

Je leven komt in een korte tijd even helemaal op zijn kop te staan. Opeens word je afhankelijk van je familie en je vrienden. Het wordt even lastig om er voor je kinderen te zijn. Een moeilijke tijd met behandelingen volgt… Je bent even niet meer de gelukkige moeder, de gezellige vriendin of lieve partner. Er zijn allerlei emoties als angst, verdriet, onbegrip en nog veel meer….

Veel moeders voelen zich in de periode van herstel en/of na de behandelingen enorm alleen. Ik heb het ook op deze manier ervaren. Ik ben Sandra en ik kreeg eind 2013 borstkanker. In die tijd had ik veel lieve mensen om mij heen die ervoor mij wilden zijn. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Toch werd ik overspoeld met emoties die niet iedereen begreep. Ik had eigenlijk ook niet altijd behoefte om aan iedereen mijn verhaal te doen. Mensen om mij heen namen meer afstand en ik had enorm veel behoefte aan contact met mensen die hetzelfde hadden meegemaakt als ik. Mensen die begrijpen hoe het écht voelt…

Omdat ik weet dat er veel moeders zijn die hier ook behoefte aan hebben, ga ik 1 keer in de maand samen zitten met andere moeders. De ene keer zal het een gesprekje zijn aan tafel en de andere keer gaan we bijvoorbeeld een heerlijke boswandeling maken. Heb jij ook behoefte om eens langs te komen en een kop koffie of thee te drinken? Je verhaal te doen of juist liever alleen maar te luisteren? Je bent van harte welkom om aan te schuiven.

 

Als je andere invullingen hebt om te doen met elkaar, horen wij dat graag.

 

 

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.