Datum/Tijd
15/12/2020 - 01/03/2021
Hele dag

Locatie
Inloophuis Poppy's

Categorieën Geen Categorieën


 

 

Beste gasten,

In verband met het coronavirus is Inloophuis Poppy’s gesloten van 15 december 2020 tot en met 1 maart 2021.

Positieve uitstraling Poppy’s
De insteek van Poppy’s is warmte en positieve energie brengen in een moeilijke tijd. De sterke bloem klaproos staat voor kracht en komt op in roerige grond. Juist nu is het dus van belang om de warmte en positieve uitstraling van Poppy’s ook daadwerkelijk warm en positief te houden. We zijn niet voor niets gestart met Positieve Gezondheid en dat blijven we nog steeds uitstralen, al is het op afstand.
Telefonisch contact
Laten we elkaar telefonisch opzoeken. Niet alleen vrijwilligers onder elkaar, maar ook onze gasten. Voel jij je geroepen om de komende vijf weken onze gasten te bellen? Gewoon een praatje. Vragen hoe hij/zij de dag doorkomen. Even een steuntje in de rug. Laat het me dan zo snel mogelijk weten. Je kunt eenmalig meedoen, of de gehele komende vijf weken. Goed om te weten; je belt vanaf je eigen telefoon, op een eigen gekozen tijd en je belt anoniem (zelf instellen vanaf je telefoon).
Facebook en nieuwsbrief
Daarnaast zullen we actiever worden via facebook met positieve en opbeurende berichten. Wij vinden het, juist nu in deze tijd, meer dan belangrijk om een positieve uitstraling te blijven houden en de verbinding met onze bezoekers en vrijwilligers te blijven houden. Ook zullen we een extra nieuwsbrief uitdoen.
Hope Dream Love