Datum/Tijd
17/01/2019
19:00 - 21:00

Locatie
Uitvaartzorg Drimmelen

Categorieën


 

[box] LET OP!!! Lokatie van deze activiteit is: Uitvaartzorg Drimmelen, Oud Drimmelen 4, 4924 EK Drimmelen[/box]

Informatieavond 17 januari Inloophuis Poppy’s bij Uitvaartzorg Drimmelen

Inloophuis Poppy’s, ontmoetingsplek in Oosterhout voor wie geraakt is door kanker, is er voor de gehele Amerstreek,
dus ook voor inwoners van Drimmelen e.o.. Poppy’s verzorgt op 17 januari 2019 een informatieavond bij Uitvaartzorg Drimmelen, op de sfeervolle locatie op Oud Drimmelen 4, 4924 EK Drimmelen.

Er is inloop met koffie/thee en lekkers om 19.00 uur. Vanaf 19.30 tot 21.00 uur praten we in een informele setting over de ondersteuning die Poppy’s biedt aan iedereen die te maken heeft met kanker.
Ongeacht of u zelf getroffen bent, of naaste, mantelzorger, welke betrokkenheid dan ook; u bent te gast bij Cecile van Schie-Langenberg en Corry Koevoet, eigenaars van Uitvaartzorg Drimmelen. Zij zijn samen met medewerkers van Inloophuis Poppy’s aanwezig voor al uw vragen en wat u verder met hen wilt delen.

Aanmelden voor deze avond is gewenst. Dit kan via onderstaand reserveringsblok.

Beide organisaties willen er zijn voor de kwetsbare mens in situaties van ziekte en overlijden. Zij bieden houvast en troost, met aandacht voor ieders verhaal. Thema’s als gezondheid, ziekte, verlies en rouw komen voor bij zowel de doelgroep van Poppy’s als Uitvaartzorg Drimmelen. Met deze professionele samenwerking willen zij nog meer en breder ondersteuning bieden.

In het Inloophuis in Oosterhout kunt u terecht voor gesprek en informatie, gevarieerde activiteiten of eenvoudigweg even eruit zijn en koffie drinken.
Bij Uitvaartzorg Drimmelen is er elke eerste maandag van de maand tussen 19.00-21.00 uur een inloopavond voor naasten die behoefte hebben te delen en te ontmoeten.
Daarnaast worden er met regelmaat themabijeenkomsten georganiseerd.
Voor meer informatie, kijk op www.uitvaartzorgdrimmelen.nl, www.inloophuispoppys.nl of https://www.facebook.com/inloophuispoppys/.

 

Uitvaartzorg Drimmelen

 

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.