Datum/Tijd
21/09/2023
13:30 - 15:00

Locatie
Inloophuis Poppy’s

Categorieën


Ontspanning voor hoofd en lichaam wordt gegeven door Wendy Tio, het is echt een cadeautje voor jezelf. Wendy biedt al onze gasten graag één behandeling aan.

Soms lijkt je ‘levensparkeerplaatsje’ aardig vol te staan. ‘Geparkeerde’ gedachten en emoties zorgen ervoor dat je hoofd en lichaam zwaar en overladen aanvoelen. Een Access Bars® sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en brengt meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en ‘vastzittende’ gedachten, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen. Het is alsof je de delete-knop op je computer indrukt.  

Door de Bars®-punten op het hoofd licht vast te houden, worden deze actief waarmee je daadwerkelijk de hersengolven verlaagt, je hersenen komen hierdoor in een ‘stand’ die vergelijkbaar is met diepe meditatie.  

Tijdens een Access Bars® sessie van ongeveer 60 minuten, lig je heerlijk (met kleren aan en eventueel onder een deken) op een behandeltafel terwijl er 32 punten, “de Bars”, op je hoofd zachtjes worden aangeraakt.

En na afloop?
Het minste wat kan gebeuren is dat het voelt alsof je een heerlijke hoofdmassage hebt gehad, in het beste geval verandert je hele leven.

VoorbereidingOok je voeten worden 2x aangeraakt. Daarom zou het fijn zijn als je van tevoren je voeten wast. Daarnaast willen we je vragen om een groot badlaken mee te nemen. 

Reservering

Deze activiteit is volgeboekt.