Datum/Tijd
22/06/2020
13:30 - 16:00

Locatie
Inloophuis Poppy\'s

Categorieën


Mindfulness training
Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

‘Je kunt de golfen niet tegenhouden maar je kunt wel leren surfen’

Mindfulness is geschikt voor iedereen die beter wil leren omgaan met stress, (chronische) pijnklachten, ziekte of zich in een druk leven staande wil houden.

Leer hoe je met behulp van je eigen aandacht weer gevoel van regie, ruimte en rust in je leven krijgt. Deze mindfulness training begeleid je van stress naar ontspanning en vitaliteit.

Gun jezelf:
✓ Rust en ruimte in je hoofd
✓ Meer focus en geloof in je eigen kracht
✓ Anders omgaan met verandering, stress, pijn en ongemak
✓ Meer aandacht voor wat wél kan en mogelijk is

Mindfulness gaat over je aandacht bewust sturen. Tijdens deze training gaan we samen aan de slag om je aandacht systematisch te trainen, waardoor je bewuster keuzes maakt en minder op de automatische piloot leeft. Daardoor ga je meer en intenser genieten van prettige dingen en leer je om moeilijkheden of tegenslag beter te incasseren en te dragen. Mindfulness is gewoon een vaardigheid die je kunt leren en goed kunt toepassen in je dagelijks leven, hoe dat er ook uit ziet.

De MBSR training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en is ervaringsgericht, dat wil zeggen dat we veel oefeningen en reflectie doen in de bijeenkomst. Je ontvangt een trainingsmap met achtergrondinformatie en geluidsbestanden waarmee je thuis oefent. Het is belangrijk dat je gedurende de training dagelijks ca 30 minuten tijd besteed aan mindfulness om optimaal te profiteren van de training. Er is maar plek voor 10 deelnemers gedurende deze serie, dus meld je snel aan! De kosten (incl. handboekje) bedragen 7,50 euro per keer.
Voorgaand aan de training heb je een telefonisch intakegesprek.

Reservering