12 oktober 2019 – Landgoed Bergvliet Oosterhout

Voor de tweede keer organiseert Inloophuis Poppy’s in de strijd tegen kanker een Benefiet Golfwedstrijd voor iedereen die graag golft én die Poppy’s een warm hart toedraagt. De viering van het 1e Lustrum van Inloophuis Poppy’s maakt deze volledig verzorgde golfdag nog feestelijker!

Ga meteen naar Poppysgolfdag.nl

Poppy’s Golfdag 2018

Hoe ziet de Golfdag eruit?

Vanaf 12.00 uur ontvangen we onze gasten in het Paviljoen van de golfbaan met koffie, thee en lekkers. Na een eerste kennismaking met de flightgenoten gaan we rond 12.45 uur in gezelschap van topgolfer Rogier Mol (4e van Nederland) richting de startholes. Om 13.00 uur klinkt het startschot voor de 18 holes-wedstrijd ‘met hindernissen’, zoals ‘beat the pro’. Gelukkig verzacht de baancatering mogelijke teleurstellingen. Bij binnenkomst wacht een welverdiende borrel en onder het genot van een hapje en drankje ontvangen de winnaars hun schitterende prijzen. We sluiten de dag af met een uitgebreid BBQ-diner, verzorgd door de keukenbrigade van Landgoed Bergvliet. Schrijf je nu in!

Waar & wanneer?

Op zaterdag 12 oktober zijn wij – hopelijk met jullie – te gast op Golfbaan Landgoed Bergvliet aan de Salesdreef 2 in Oosterhout. Wil je erbij zijn? Kaarten zijn te koop via www.poppysgolfdag.nl. Heb je allergieën of dieetwensen? Geef dat dan aan op het inschrijfformulier. Ook als je een buggy wenst voor de wedstrijd (eigen kosten), dan kun je dat hier kenbaar maken. Voor deze geheel verzorgde dag betaal je € 150,- p.p. Voor degenen die nog niet golfen, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een clinic van 2½ uur. De kosten hiervoor zijn € 125,- p.p. Als je partner niet golft, maar ’s avonds wel aan wil sluiten voor het diner, kan dat zeker. De prijs hiervoor bedraagt € 75,-.

Golf mee en schrijf in!

“Het vergt moed om de stap te zetten naar een Inloophuis. Om je verhaal echt te delen, om die aandacht voor jezelf te nemen. Maar ik vond hier herkenning en erkenning en ben ontzettend blij dat ik ben binnengestapt”, aldus één van onze gasten. Poppy’s bestaat inmiddels 5 jaar en is niet meer weg te denken uit de Amerstreek en daarbuiten. Schrijf je HIER in voor de Golfdag en bouw verder mee aan Inloophuis Poppy’s. Tot 12 oktober in Hole 19!