Vacature huishoudelijk medewerk(st)er

Inloophuis Poppy’s is een ontmoetingsplek voor mensen die geraakt zijn door kanker. Wij vinden een prettige, huiselijke omgeving belangrijk. Men kan er gewoon even binnen lopen of meedoen met een activiteit. Het is een plek om op verhaal te komen of om je verhaal te vertellen. Een plek voor een goed gesprek of om afleiding te zoeken.

Met de inzet van heel veel vrijwillige medewerkers maken we dit samen mogelijk.

Om de gasten van een warm welkom te voorzien, vinden wij het belangrijk dat het huis netjes en schoon is. Daarom zijn we per direct op zoek naar een huishoudelijk medewerk(st)er die hieraan wil bijdragen en bereid is om twee uur per week te werken op vrijwillige basis.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je zelfstandig en ondersteun je het gastteam in de huishoudelijke taken. Je hebt een zorgzame instelling, bent betrouwbaar en in staat om je correct op te stellen naar onze gasten.

Je zorgt voor een opgeruimd en schoon huis; je hebt daarom inzicht in wat er moet gebeuren.

Je zorgt ervoor dat alle ruimtes wekelijks bijgehouden worden, met extra zorg voor het sanitair en de keukens. Soms is het nodig om een extra klus op te pakken, zoals ramen zemen of de keuken van binnen schoonmaken. Je hebt een signaleringsfunctie, wat inhoudt dat je bijzonderheden meldt aan de coördinator. De coördinator is jouw eerste aanspreekpunt.

Wat bieden wij jou?

Je wordt ontvangen in een warme omgeving met een enthousiast team van vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kunt doen, je krijgt daarom een inwerkperiode met evaluatie, waarin jij kunt aangeven waar je tegenaan loopt.

De tijden worden in overleg met jou en de coördinator bepaald. We houden rekening met jouw agenda. Je krijgt ook een vrijwilligersovereenkomst, zodat je goed verzekerd bent.

Enthousiast?

Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan contact op met onze Interim Coördinator, Babette Damen via coördinator@inloophuispoppys.nl.

Zodra we jouw bericht hebben ontvangen, krijg je van ons een inschrijfformulier en wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Bij dit gesprek zullen twee mensen aanwezig zijn.