Ben jij geraakt door kanker en wellicht het vertrouwen kwijtgeraakt in je lichaam? Of vind je het spannend om (weer) te gaan sporten tijdens of na je behandeltraject? En zou je maar wat graag willen werken aan je conditie en kracht?
 
Dan hebben we goed nieuws voor je! Samen werken wij elke week in een klein groepje aan het vertrouwen in je lichaam, door verantwoord te bewegen en zodoende een betere conditie en kracht te krijgen. Hierbij is altijd een van onze gastteamleden aanwezig want we vinden het belangrijk om onderling contact te hebben.
 
De groep wordt begeleid door Ingeborg Meibaum. In de zomer van 2020 werd ook bij haar kanker geconstateerd. De ziekte heeft haar ertoe gezet haar kantoorbaan op te zeggen en volledig in de fitness te gaan werken. Ze wil lotgenoten helpen om het vertrouwen in hun lichaam terug te winnen, door verantwoord te bewegen en zodoende een betere conditie en meer kracht op te bouwen. Ze is ook in het bezit van het diploma Fitness Trainer Oncologie.
Interesse? Meld je aan via info@inloophuispoppys.nl. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek. De eerste 6 lessen zijn gratis en worden aangeboden door Willemsen Sport.

#bewegennakanker #levenmetennakanker #IPSO #kanker #jehoefthetnietalleentedoen