In Memoriam: Hanneke Michielsen-Schook

Afgelopen vrijdag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Hanneke Michielsen-Schook is overleden. Wij zijn geschrokken en bedroefd.

Hanneke was een zeer betrokken en bevlogen vrijwilligster voor ons Inloophuis. Met haar deskundige vaardigheid in het quilten begeleidde ze onze gasten bij de activiteit ‘Stof tot…herinnering’ en ‘Stof tot…nadenken’. Hierbij werden lapjes (kleding)stof van dierbaren verweven in een nieuw geheel, om zo de kleuren en stofjes een nieuwe betekenis te geven. Deelnemers van haar workshops hebben dit altijd als zeer waardevol ervaren.

Ook zijn wij dankbaar dat Hanneke ons een tastbare herinnering heeft nagelaten, namelijk een prachtig quilt-kleed, waaraan wij in haar nagedachtenis verder werken. Geraakt door haar warme persoonlijkheid en creativiteit zullen wij Hanneke gedenken.

Inloophuis Poppy’s wenst de nabestaanden veel sterkte en troost.

Vindt u het fijn om met een persoonlijk bericht te reageren? Dat kan door een e-mail te sturen naar coördinator@inloophuispoppys.nl. Wij zorgen dat uw boodschap aan de nabestaanden van Hanneke wordt gestuurd.