Ladies Day groot succes!

Oktober staat bekend als ‘Borstkankermaand’. Een goede gelegenheid voor Inloophuis Poppy’s in Oosterhout om extra aandacht te besteden aan deze ziekte. Op Ladies Day op 26 oktober j.l. lag de feestelijke rode loper uit, voor vaste gasten en nieuwe gezichten.

Het ochtendprogramma was voor ladies only en stond in het teken van verwennen. Na ontvangst met koffie en lekkers kon iedereen een kijkje nemen in de huiskamer van Poppy’s en bij verschillende activiteiten. Het “Verwenplein”, dat maandelijks plaatsvindt, was open voor iedereen die zich wilde laten vertroetelen. Even de zinnen verzetten met een massage, of professioneel make-up en kapsel laten verzorgen. Of om advies te krijgen op het gebied van kleur, pruiken, borstprotheses, lingerie, voeding, noem maar op.

Verder waren er talloze accessoires te koop, workshops te volgen en werd de nieuwste najaarsmode gepresenteerd. Een professioneel fotografe maakte prachtige portretten en sfeerimpressies. Het huis gonsde van gezellige drukte. De zorgen en beslommeringen werden even geparkeerd. Er klonken mooie en persoonlijke gesprekken met een traan en een lach. Mensen hebben elkaar én het Inloophuis met haar vrijwilligers beter leren kennen. Poppy’s was die dag het middelpunt van verwennerij, quality time en ontspanning.

Bezoekster Annemiek:

Ik werd allerhartelijkst ontvangen door de gastvrouwen, die je onthaalden met een drankje en allerlei heerlijkheden. Mijn keus waren de noten-/citroenballetjes van Anja, wat lekker zeg… Ik bezocht het Verwenplein en kwam met een mooi gekapt hoofd, gelakte nagels én kleuradviezen weer richting huiskamer.
Daar gaf Hetty met haar mannequins een inkijkje in de najaarscollectie, wat menig Aaaah en Oooh opleverde. Daarna heb ik me heerlijk laten masseren door Annemiek. Graag had ik ook nog voetzoolreflexmassage gehad van Margriet, maar je kan niet alles hebben hè? Een fotografe heeft nog een professioneel portret van me gemaakt. Veel dank aan alle vrijwilligers, die zich onnoemelijk hebben ingespannen voor dit evenement! Chapeau!

De middag stond in het teken van de ‘hilarische stadwandeling’, met een knipoog naar de Oosterhoutse historie en vol anekdotes die de wandelaars lieten schateren. De regen deed niets af aan de onderlinge verbondenheid. De tocht leidde terug naar Poppy’s voor een afsluitende borrel en hapjes. Hier werd geproost op een zeer geslaagde Ladies Day, die tot stand is gekomen dankzij vele vrijwilligers die belangeloos hun tijd en aandacht aan het Inloophuis schonken. Bezoekers kregen na afloop een royaal gevulde goodiebag, als warm gebaar van Oosterhoutse ondernemers en sponsoren.

Inloophuis Poppy’s bedankt alle betrokkenen die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Van de professionele dames van het Verwenplein tot alle sponsoren die zorgden dat deze dag kon worden aangeboden aan onze gasten, heel hartelijk bedankt! Ook aan onze eigen vrijwilligers dank en complimenten voor jullie belangeloze inzet.

Veel dank aan onze sponsoren: ICI Paris XL – DA Drogisterij Zuiderhout – De Blauwe Bes – Groenrijk Oosterhout – Broeders Gezondheidswinkel – Parfumerie Douglas – Kastelijns Specialiteitenhuis – Albert Heijn Arkendonk – Troost en Leut – Versboerderij Henk Dank – Libelle – Gall & Gall Arkendonk – Delicato – Avri Bloem-en Tuincentrum – Van Delft Verhuur – BonBon Chocolade & Ijs

Inloophuis Poppy’s hoopt Ladies Day in 2019 opnieuw te organiseren. Maar wat nog mist? Een nieuwe locatie voor ons Inloophuis. Heeft u een tip? Laat het weten op info@inloophuispoppys.nl.