Oncologische zorgmarkt op 12 april bij FHC De Beemd

Fysio-en Healthcenter De Beemd is gespecialiseerd in oncologiefysiotherapie en oedeemfysiotherapie. Vaak klinkt daar de vraag: welke zorg is er beschikbaar voor, tijdens en na de behandeling van kanker? Vanuit die behoefte organiseren zij op 12 april a.s. een zorgmarkt waarbij verschillende lokale zorgverleners en stichtingen laten zien wat zij kunnen betekenen voor de patiënt en zijn of haar familie. Ook zijn er vele workshops voor lichaam en geest. Ons Inloophuis is ook aanwezig. Een mooie samenwerking waarin allerlei expertises bij elkaar komen, om iedereen die geraakt is door kanker nog beter te ondersteunen.
Locatie: FHC De Beemd, Werkmansbeemd 53, 4907 EW Oosterhout. Kijk voor meer informatie op https://www.fhcdebeemd.nl/zorgmarkt/.

De aanwezige zorgverleners staan onderaan dit artikel vermeld. Kijk op https://www.fhcdebeemd.nl/zorgmarkt/ voor de verschillende workshops en aanmelding hiervoor.

Bedrijven die aanwezig zullen zijn op zorgmarkt zijn: Thebe, Inloophuis Poppy’s, Instituut voor Hyperbare Geneeskunde, Stichting breiboezem, Stichting Look Good, Feel Better, Stichting Nu Jij!, Oncologie pedicure Arlette, Haarwerkstudio Francy, Martine lingerie voor protheses, lingerie en badkleding, Tekzorg, Zina Pura Natuurvoedingsdeskundige, Schoonheidsspecialiste Chiraja, Linny’s nail & beauty design die ook permanente make-up verzorgt, Mind-Walk, Je eigen pad (verliesverwerking en arbeidsreïntegratie), Praktijk Verder en uitvaartonderneemster Els Hogervorst. Op de dag zelf zullen er workshops mindfulness (door Samantha van Jouw pad), yoga (door Marlou Vanhouten van yogastudio Vayu), meditatie en presentatie (door Roel van Heel van Leef intens) en Tai Chi (door Tom Rademakers van Zenmotion) gegeven worden. Ook krijgen de patiënten tips & tricks over het aanbrengen van de make-up tijdens de chemo van Linda van Linny’s nail & beauty design en kunnen ze een korte ontspanningsbehandeling van Marianne van schoonheidssalon Chiraja ondergaan.