Inloophuis Poppy’s gaat binnenkort verhuizen. Reden is dat het huurcontract voor onze huidige locatie afloopt. We hebben een prachtig pand op het oog, in Oosterhout-Centrum, maar zoeken nog een onderhuurder. Iemand die samen met ons optimaal gebruik gaat maken van deze multifunctionele ruimte. Op deze manier kunnen we de benodigde vaste lasten opbrengen. Poppy’s krijgt namelijk geen structurele subsidie, dus we moeten zelf zorgen voor voldoende inkomen.

Ben of ken jij een ondernemer of organisatie die de inpandige buur van Poppy’s wil worden?

  • Beschikbare oppervlakte: ca. 45 m2
  • Aantrekkelijke, uitstekend bereikbare locatie
  • Huurmogelijkheden zijn er regulier (vast dagdeel/-en) of incidenteel (bijv. workshop, consulten, cursus, vergadering, etc.)

Deze oproep komt uit het hart van onze stichting die zich inzet voor iedereen die geraakt is door kanker. Ons Inloophuis is de afgelopen jaren gegroeid tot een vaste waarde voor onze gasten en een solide partner in het zorgnetwerk. Wij hopen vanaf deze zomer verder te bouwen aan deze ontmoetingsplaats. Wie kan ons helpen om het nieuwe fundament te leggen?

Veel is bespreekbaar. Met genoegen verkennen we samen de mogelijkheden. Voor informatie en vragen graag contact opnemen met dhr. Ad Jongmans op ajongmans@inloophuispoppys.nl.

Doorsturen en delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. Poppy’s is ook te vinden op www.inloophuispoppys.nl en https://facebook.com/inloophuispoppys.