Hij komt er weer aan!!!

We hebben er even op moeten wachten, maar op 18 september is het zover! Op die dag zal voor de 18e keer de Van Mossel Opel Kaaienloop plaatsvinden. En we boffen! Dit jaar is Inloophuis Poppy’s het enige goede doel waar de deelnemers van de Kaaienloop voor lopen. Bij vorige edities hebben we mede door jullie inzet (lopers en vrijwilligers) steeds een mooi bedrag mogen ontvangen. Laten we er met elkaar ook in 2021 een succes van maken!

Poppy’s is het goede doel. Wat houdt dit concreet in?

Een gedeelte van het inschrijfgeld gaat als gift naar het inloophuis. Hoe meer deelnemers, hoe groter de gift. Ken je dus bedrijven, familieleden, vrienden, buren, collega’s en kennissen die mee willen doen, vraag dan om met zoveel mogelijk sportievelingen in te schrijven.

Poppy’s mag op een mooi bedrag rekenen. De Kaaienloop ontvangt namelijk ook giften. Na aftrek van de kosten blijft er dan een bedrag over. Dit bedrag is voor het goede doel. Voor Poppy’s dus!

Vrijwilligers

Niet getreurd als je niet kunt deelnemen aan de loop zelf. Je kunt nog altijd een goede daad verrichten door je op te geven als vrijwilliger! Ook je familieleden, kennissen, enz. mogen zich als vrijwilliger aanmelden.

Taken/tijden

Als vrijwilliger kun je ingezet worden van 15.30 tot 21.00 uur. Je shift begint om 15.30 uur met een vrijwilligersbijeenkomst waar verteld wordt met welke leuke taak jij je bijdrage kunt leveren aan de Kaaienloop. Voorbeelden: catering voor vrijwilligers, bemensen van post langs het parcours tijdens de wedstrijd, uitreiken herinneringen, waterflesjes uitdelen, bemensen drankpost op Markt, bemensen van Start/Finish vak, afbreken van parcours en evenemententerrein, etc. (Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.)

Dus: heb je zaterdag 18 september nog tijd over en vind je het leuk om als vrijwilliger een taak te verrichten bij dit mooie Oosterhoutse evenement, geeft je dan (het liefst per omgaande, maar uiterlijk 27 augustus) op, door een e-mail te sturen naar avoermans@inloophuispoppys.nl

Wil je graag meelopen?

Meld je dan aan via https://www.kaaienloop.nl/inschrijven/

Je inschrijving levert geld op! De inschrijving is al geopend. Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven, vanaf 15.30 uur tot 15 minuten voor de start, bij het dagsecretariaat, Pondok Makan Yati, Heuvel 3.

Mogen we op jullie rekenen?