Inloophuis Poppy’s zou aanstaande zaterdag 3 oktober een golfbenefiet houden ten bate van het inloophuis. Voor deze derde editie hadden zich meer enthousiaste deelnemers aangemeld dan ooit tevoren.
MAAR… de aangescherpte corona-maatregelen dwingen ons om dit evenement af te gelasten. Landgoed Bergvliet moet uiteraard de voorschriften naleven en dan worden alle deelnemers samen als één groep gezien. De ontvangst, de prijsuitreiking en het gezamenlijk diner zouden dan komen te vervallen. Poppy’s kiest niet voor zo’n minimaal programma. Juist het sportieve samenzijn en de gezelligheid vormen een van de hoofdthema’s (naast het goede doel).
Uiteraard gaan we zo snel mogelijk een nieuwe datum prikken, hopelijk al in het voorjaar van 2021. De golfbenefiet is namelijk een van de evenementen ten behoeve van het inloophuis waarmee we het inloophuis draaiend houden. We ontvangen namelijk geen subsidie van de overheid. Via onze website, nieuwsbrieven en sociale media houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende editie van de Poppy’s Golfdag.
De deelnemers zijn intussen per e-mail op de hoogte gebracht.
 
Op de foto: de deelnemers van de Poppy’s Golfdag in 2019