Vacature Poppy’s Young

Poppy’s Young is op zoek naar versterking!

Als vrijwilliger bij Poppy’s Young (PY) ben je samen met je team o.a. verantwoordelijk voor het zoeken, maken en plaatsen van content op de Instagram-pagina. Samen met de andere teamleden ga je op zoek naar manieren om de doelgroep (16-30 jaar) te bereiken. Bij voldoende naamsbekendheid is het de bedoeling dat PY activiteiten gaat organiseren voor de doelgroep. PY is nog geen jaar oud. En juist daarom is het extra leuk om nú  in te stappen in dit gezellige team. Je bouwt mee aan een afdeling op een manier die gezamenlijk nog in te vullen is!

Over Poppy’s Young

Poppy’s Young is er voor iedereen die geraakt is door kanker in de leeftijd van circa 16 tot 30 jaar. En niet alleen als je zelf kanker hebt (gehad), maar ook voor je vrienden, familieleden of andere mensen in jouw omgeving. Kanker heb je namelijk niet alleen, maar ook met de mensen die om je geven.

Je kunt ons vinden op Instagram waar we wekelijks berichten plaatsen die een glimlach op je gezicht kunnen brengen, je kunnen helpen je zinnen te verzetten of berichten die je aan het denken zetten. Zo geven we tips voor boeken, films en podcasts, maar ook tips om te ontspannen en creatief bezig te zijn en nog vele anderen dingen.

Behoor je zelf tot de doelgroep of heb je affiniteit met de doelgroep en ben jij:
– enthousiast
– creatief
– verantwoordelijk
en werk je graag in een team?
Stuur dan een e-mail naar info@inloophuispoppys.nl

Wij gaan graag met je in gesprek!

Rimke Peeters, Eva van der Weide, Ludy Peeters