Vanaf 1 mei 2021 neemt Susan van Engelen de taken van Babette Damen over als coördinator van Inloophuis Poppy’s.

Per 1 mei zal coördinator Babette Damen van Inloophuis Poppy’s haar werkzaamheden gaan overdragen aan Susan van Engelen. Babette Damen: “Met een dubbel gevoel ga ik stoppen als coördinator bij Poppy’s, want het inloophuis ligt me nauw aan het hart. Wat me vooral bijblijft zijn het enthousiasme en de betrokkenheid van alle vrijwilligers. Nog nooit ben ik zo warm ontvangen bij een organisatie als hier!”

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie

Babette gaat zich richten op de uitbreiding van haar praktijk voor lichaamsgerichte (trauma-)therapie. “Juist nu door corona veel mensen worstelen met de gevolgen hiervan en er ook steeds meer vraag is naar lichaamsgerichte therapie, voelt het bijna als mijn missie om me nu volledig te kunnen concentreren op de individuele sessies.”

René van Ommeren, voorzitter van Poppy’s: “Vooral Babette haar denkwijze, werkwijze en haar visie in haar coördinatorrol hebben wij enorm gewaardeerd, en waarderen wij nog steeds! Gelukkig gaat Babette gaat niet helemaal uit beeld, want ze blijft nog steeds actief als vrijwilliger.”

Nieuwe coördinator

Op 1 mei start de nieuwe, vaste coördinator, Susan van Engelen. Susan: “Binnenkomen bij Poppy’s voelde meteen vertrouwd, als een warm bad, als thuiskomen! Ik kan dan ook niet wachten om alle vrijwilligers en betrokken partijen te ontmoeten en onderdeel uit te maken van deze prachtige stichting! Zelf ben ik geboren en getogen in Oosterhout en nu alweer ruim tien jaar woonachtig in Teteringen, samen met mijn man en onze twee kinderen. In mijn werk hebben mensen altijd centraal gestaan, zoals bejaarden, kinderen en mensen met een beperking. Iets kunnen betekenen voor een ander, direct of indirect, vind ik belangrijk.”