Met geld van IPSO is Poppy’s op zoek gegaan naar een tweede coördinator ter versterking en uitbreiding van de werkzaamheden voor 12 uren per week. Die tweede coördinator is gevonden in de persoon van Monique Potters (57) die zich bij deze graag voorstelt…

Ik ben nieuw als coördinator marketing en sponsorwerving voor Poppy’s. Ik ga me inzetten om de naamsbekendheid van Poppy’s verder te vergroten zodat mensen de weg kunnen vinden naar ons gastvrije centrum voor leven met en na kanker in Oosterhout. Daarnaast ga ik me bezighouden met de coördinatie van promotieactiviteiten.

Zelf kreeg ik 9 jaar geleden de diagnose borstkanker. Na een intensief behandeltraject dacht ik het leven weer snel te kunnen oppakken; werken, sociale contacten en vrijwilligerswerk. Dat was een misrekening. Ik had veel naweeën van de behandelingen en ook mentaal bleek ik er nog niet klaar voor. Gelukkig nam ik het initiatief om koffie te gaan drinken bij het Toon Hermans Huis in Tiel. Het contact met lotgenoten en vrijwilligers daar tijdens de wekelijkse boetseer- en schilderlessen en yogalessen hielp enorm. Na twee jaar kon ik weer zelfstandig verder.

Geboren in Roosendaal, getogen in Valkenswaard, gestudeerd in Amsterdam en na  27 jaar in de Betuwe, Geldermalsen gewoond te hebben woon ik sinds 1 april jl. samen met Erik en ons hondje Cato in Drimmelen. Ik heb in het verleden een eigen PR adviesbureau gehad en ben werkzaam geweest als trainer en coach en docent marketing op een Amerikaanse school.

Het verlangen om betekenisvol werk te doen in mijn nieuwe woonomgeving komt nu heel mooi samen met mijn ervaring als kankerpatiënt en als familielid/vriendin van andere patiënten. Ik ben intrinsiek gemotiveerd en heb er enorm veel zin in: mooier kan toch niet?