Sinds Poppy’s weer open is vanaf 1 februari jl. zijn niet alle, maar wel veel activiteiten van start gegaan. Zo zit de groep op de foto al weer enthousiast te tekenen en te schilderen.

Om de week, op dinsdagochtend, wordt er getekend en geschilderd bij Poppy’s. Deze activiteit wordt met veel enthousiasme en toewijding verzorgd door Marianne en Gerrie, twee van onze ‘eigen’ creatieve gastvrouwen.
Zo ook afgelopen dinsdag! Allerhande materialen worden klaargezet, de koffie staat te pruttelen en de gasten arriveren. Ieder bepaalt zelf waar hij of zij mee aan de slag gaat. Zo is Ria bezig met het naschilderen van een schilderij wat bij haar thuis hangt en wat veel emotionele waarde voor haar heeft. Elvera maakt haar eigen kunstwerk met o.a. een spatel en Helma gebruikt pastelkrijt om haar zelfgetekende zwanenpaar kleur te geven.
En het leuke is dat het eigenlijk helemaal niet uitmaakt wat je tekent of schildert. Gewoon even ‘zijn’, een moment voor jezelf, uit dat hoofd… met momenten waarop er volop wordt  gekletst samen, gevolgd door momenten waarop je een speld kunt horen vallen. En dan tevreden naar huis. “Tot over twee weken!”

Bekijk onze activiteitenkalender voor maart 2022:

Activiteiten bij Poppy’s