In het inloophuis ben je te gast in een prettige, huiselijke omgeving. Je kunt er gewoon even binnen lopen. Of meedoen met een activiteit. Het is een plek om op verhaal te komen of om je verhaal te vertellen. Een plek voor een goed gesprek of om afleiding te zoeken.

Poppy’s is gevestigd in het centrum van Oosterhout, aan de Mathildastraat 69. Onze gasten komen uit de hele Amerstreek en omstreken. Het huis is zeker ook bedoeld voor inwoners van omliggende gemeenten.

Loop gerust bij ons binnen voor een kop koffie of thee.

In het huis is ruimte voor ontmoetingen en samenzijn (inloop). Ook organiseren wij regelmatig activiteiten. Bekijk onze kalender voor informatie en aanmelding. Aanmelding voor de inloop is niet nodig. Er is een aangename huiskamer en we hebben activiteitenruimten voor workshops, lezingen en cursussen.

De inrichting is tot stand gekomen dankzij gulle sponsoring, de inzet van onze vrijwilligers, en met de hulp van professionals die Poppy’s een warm hart toedragen. Het huis is goed toegankelijk voor mindervaliden en makkelijk te bereiken aan de rand van het centrum, naast het busstation.

Een greep uit foto’s voor een indruk: