Ben je geraakt door kanker of ken je iemand die ermee te maken heeft? Op woensdag 15 maart houdt Poppy’s een informatieve avond in De Cammeleur in Dongen. Poppy’s is een centrum in Oosterhout voor leven met en na kanker en biedt ondersteuning voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Je bent welkom vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur. Koffie en thee staan klaar. 

 Als je de diagnose kanker krijgt, staat je leven en dat van de mensen om je heen op z’n kop. Allerlei uitdagingen en vragen komen op je pad, bijvoorbeeld rondom lichamelijk herstel, werk, relaties, de kinderen, voeding en bewegen. Dan is het erg fijn als je ergens terecht kunt om op verhaal te komen, in contact te komen met lotgenoten, je vragen te stellen of ‘gewoon’ je gedachten te verzetten met een kop koffie.  

 Initiatief van Dongenaren Poppy’s biedt bij al deze vragen hulp. Het centrum is actief in de regio en twee Dongense gasten, Margreet Jansen-Verbunt en Olga van Vugt-Blaauw, hebben het initiatief genomen om een avond te organiseren in Dongen. “Wij hebben ervaren hoe fijn het is om met je vragen ergens terecht te kunnen. Je hoeft het niet alleen te doen. Het zou mooi zijn als we daar in Dongen meer bekendheid aan kunnen geven. Daarom zijn we blij dat Poppy’s naar onze gemeente komt.” 

Programma 15 maart Tijdens de avond worden ervaringen verteld en gedeeld en is er mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Poppy’s is vooral benieuwd waar Dongenaren behoefte aan hebben. Aanmelden is niet verplicht, maar het is fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Meld je daarom aan via https://inloophuispoppys.nl/events/poppys-komt-naar-dongen/ Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar in De Cammeleur aan de Hoge Ham 126 in Dongen, de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Natuurlijk is er gelegenheid tot napraten in het Grand Café. 

 Foto door Lia van Gool