Wanneer

26/10/2018    
10:00 - 17:00

Waar

Inloophuis Poppy's
mathildastraat 31, Oosterhout, 4901 HC

Evenement type

Op 26 oktober a.s. is het Ladies Day. Kom je laten verwennen en verrassen in ons Inloophuis. Tipje van de sluier? Een luxe ochtend vol quality time, aandacht voor jóu en een middagwandeling met borrel, waarbij ook de heren welkom zijn! Deelname is gratis.

Zoals ieder jaar is oktober bij Pink Ribbon en vele organisaties ‘Borstkankermaand’. Door het hele land is er dan extra aandacht voor (borst)kanker. Inloophuis Poppy’s organiseert haar eigen themadag en nodigt iedereen uit voor een verrassend programma en om natuurlijk een kijkje in ons gastvrije huis te nemen. Iedereen die betrokken is bij deze Ladies Day, verzorgt zijn/haar bijdrage geheel belangeloos.

Programma

10.00-13.00 uur Ladies only: Ontvangst met koffie, thee en lekkers. Daarna: aandacht van top tot teen met o.a. lichaams- en voetmassage, haarverzorging en make-up. Ook is er interessante informatie over pruiken, borstprotheses en natuurlijk Pink Ribbon. Een professioneel fotografe legt portretfoto’s vast.

14:00-16:00 uur You never walk alone: Hilarische stadswandeling met Collega en Collega. Dat zijn die twee heren met baret die u altijd met groepen wandelaars door Oosterhout ziet bewegen. De wandeling duurt een uur. Na afloop worden de deelnemers op een hapje en drankje getrakteerd bij het Inloophuis.

Praktische informatie

  • Voor het ochtendprogramma kun je spontaan binnenlopen. Aanmelden is niet nodig.
  • Bij de wandeling is plek voor 25 deelnemers, daarom graag vooraf inschrijven.

Graag tot ziens op deze sprankelende Ladies Day!