Datum/Tijd
18/01/2023
19:30 - 21:00

Locatie
Inloophuis Poppy’s

Categorieën


Erik Huisman vertelt bij Poppy’s in Oosterhout over Mallemolen en Mallemolen 2, de boeken die hij schreef over zijn leven met kanker.

Erik heeft er twee jaar ‘kankerleven’ op zitten. Dat leverde twee boeken op: ‘Mallemolen – Een prachtig kankerjaar’ en ‘Mallemolen 2 – Een machtig kankerjaar’ Erik komt bij Poppy’s, centrum voor leven met en na kanker over die periode vertellen. Over sporten, dat dat echt nog kan. Over werk dat hij helaas moest stoppen. Maar ook over de noodzakelijke steun die hij kreeg en krijgt bij Carma,
centrum voor leven met en na kanker en over de kansen die hij krijgt om initiatieven te nemen. Kortom, Erik vertelt over leven, over intens leven, ondanks alles. Ondanks geremd zijn door kanker, chemo’s en hormoontherapie. Ondanks niet meer kunnen werken tóch zijn bijdrage te leveren aan het leven. Zoals hij zelf zegt: “Gewoon dwars door alles heen dingen proberen. En durven. Blijven durven.”

Erik Huisman (1960) was admission officer bij de Technische Universiteit Delft. Hij deed een opleiding tot docent en was 25 jaar redacteur/verslaggever bij onder meer de Haagsche Courant. Maar Erik is vooral vader, echtgenoot, boekenliefhebber en ontembaar sportief. Dwars door alles heen.

Wij nodigen u van harte uit om deze lezing bij te wonen op woensdag 18 januari a.s. om 19.30u bij Centrum Poppy’s aan de Mathildastraat 69 in Oosterhout. Inloop vanaf 19.00u. Iedereen is van harte welkom, zeker ook mensen die zelf geraakt zijn door kanker, of een naaste hebben die patiënt is of nabestaande.

 

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.