Poppy’s deelgenotengroep: Als je partner chronisch ziek is…

Leef jij samen met een chronisch zieke partner? Dit kan veel impact hebben. Jullie relatie verandert en de thuissituatie kan er van het ene op het andere moment anders uitzien. Bijvoorbeeld wanneer jouw partner de diagnose kanker krijgt, maar ook na een herseninfarct, een hartaanval of een andere diagnose. Niet alleen voor diegene die direct wordt geraakt staat zijn of haar wereld op zijn kop. Ook voor jou als partner kan dit moeilijk zijn. Je gewone dagelijkse dingen, ideeën over de toekomst, de mensen om je heen, niets is meer hetzelfde.

Op zo’n moment kan het fijn zijn met anderen, met deelgenoten, van gedachten te wisselen, emoties te delen of van een ander te horen hoe het hem of haar vergaat.

Poppy’s start een nieuwe deelgenotengroep voor partners van chronisch zieken. Naast het delen van ervaringen krijg je ook verschillende creatieve en informatieve handreikingen.

Praktische informatie

De groep zal per thema worden begeleid door Helga Beekers (Psychosociaal therapeut en coach bij Je eigen pad counseling & coaching), Marjan van Ommeren (Begeleidster bij On-eindig) en Joni Rappange (Psychosociaal therapeut bij Praktijk Verder). Hennie van Werven begeleidt alle bijeenkomsten als procesbegeleider.

Een reeks van 6 bijeenkomsten maandagochtend van 10.30 tot 12.30 uur. Vanaf 10.15 uur inloop.

Data: 9 en 23 mei, 13 en 27 juni, 18 juli en 12 september.

Datum intakegesprekken: in de maand april
Kosten: € 30,00 voor 6 sessies

Aanmelden via onze activiteitenkalender!