Positieve Gezondheid: eerste ervaringen met de één-op-één gesprekken

Zoals je weet biedt Poppy’s sinds enkele maanden de één-op-één gesprekken Positieve Gezondheid aan. Een mooie manier om te ontdekken hoe jij je leven op dit moment ervaart en hoe je misschien je kwaliteit van leven nog kunt verbeteren.

Wie kunnen je dit beter vertellen dan de gasten die hiervan al gebruik gemaakt hebben?

Daarom een greep uit hun reacties:

“Heel fijn, heel geduldig en persoonlijke benadering. Werd duidelijk dat de mensen echt betrokken zijn bij degene die de test gemaakt heeft of gaat maken.”

“Zeker aan te bevelen voor andere gasten. Het voegt iets toe omdat het meerdere onderdelen meet. Niet alleen hoe je je lichamelijk voelt, maar ook in de context met andere mensen, zingeving, e.d. Het omvat een breder inzicht in jezelf. Bedankt voor deze inzichten.”

“Het individuele gesprek over Positieve Gezondheid heb ik als zeer prettig ervaren. Praten over mijn gezondheid in de breedste zin van het woord. Positieve Gezondheid heeft mij inzicht gegeven waar ik sta na mijn ziekte, zowel in positieve als in negatieve zin. Ik kan het iedereen aanraden, het kan heel verhelderend zijn!”

“Je gemoedstoestand is geen stabiele lijn. Deze positieve gezondheidstest is een goede leidraad voor je als het eens wat minder gaat. Dan zie je zelf welk gebied even meer aandacht nodig heeft. Je kunt er bij Poppy’s een één-op-één gesprek voor aanvragen, om gezellig met een kopje thee of koffie samen te kijken wat je kunt gaan doen.“

Als dit je aanspreekt, dan kun je je via onze website aanmelden voor deze gratis activiteit. Hier kun je ook meer informatie vinden over het één-op-één gesprek.