Positieve Gezondheid: onze gasten vertellen

Poppy’s biedt 1 op 1 gesprekken volgens de methode Positieve Gezondheid. Zo kun je ontdekken hoe jij je leven op dit moment ervaart en hoe je wellicht de kwaliteit van je leven verder kunt verbeteren.  Wie dit beter vertellen dan onze gasten die zo’n gesprek gevoerd hebben?

Een greep uit hun reacties:

“Heel fijn, heel geduldig en persoonlijke benadering. Werd duidelijk dat de mensen echt betrokken zijn bij degene die de test gemaakt heeft of gaat maken.”

“Zeker aan te bevelen voor andere gasten. Het voegt iets toe omdat het meerdere onderdelen meet. Niet alleen hoe je je lichamelijk voelt, maar ook in de context met andere mensen, zingeving, e.d. Het omvat een breder inzicht in jezelf. Bedankt voor deze inzichten.”

“Het individuele gesprek over Positieve Gezondheid heb ik als zeer prettig ervaren. Praten over mijn gezondheid in de breedste zin van het woord. Positieve Gezondheid heeft mij inzicht gegeven waar ik sta na mijn ziekte, zowel in positieve als in negatieve zin. Ik kan het iedereen aanraden, het kan heel verhelderend zijn!”

“Je gemoedstoestand is geen stabiele lijn. Deze positieve gezondheidstest is een goede leidraad voor je als het eens wat minder gaat. Dan zie je zelf welk gebied even meer aandacht nodig heeft. Je kunt er bij Poppy’s een één-op-één gesprek voor aanvragen, om gezellig met een kopje thee of koffie samen te kijken wat je kunt gaan doen.“

Als dit je aanspreekt, dan kun je je gratis aanmelden door een mail te sturen aan info@inloophuispoppys.nl.